MVC ’19 Onder 19 wint van Panningen

Panningen Onder 19 met vele invallers begon voortvarend aan de wedstrijd, maar na tien minuten nam MVC’19 Onder 19 het heft in handen. Vooral Quinten Ambaum was niet af te stoppen door de Panningse ploeg. De Maasbreese balgoochelaar draaide de Panningse ploeg hoorndol. Zijn gave voorzetten werden verzilverd door Mike Peeters (2) en Kjell Jansen (1). Na een half uur nam ook de Maasbreese ploeg gas terug.

De 3-0 ruststand werd ook de eindstand. Na rust gebeurde er niet meer veel. Het leek wel zomeravondvoetbal. De wissels kwamen ook in actie. Een verdiende zege. Na drie wedstrijden heeft keeper Sander van den Broeke al twee maal de nul gehouden en heeft MVC’19 Onder 19 negen keer gescoord.. De doelpuntenmakers tot nu toe zijn Mike Peeters 5, Bart Houben 2, Quinn Peeters en Kjell Janssen ieder 1.

Zaterdag 24 september moet MVC’19 Onder 19 op bezoek bij Brevendia in Stramproy.