MVC’19 bekert verder

Derde klasser MVC’19 heeft zich ten koste van vierde klasser Panningen geplaatst voor  de volgende bekerronde geplaatst. Na een boeiende wedstrijd moesten strafschoppen de beslissing brengen. MVC’19 doelman Tim van Renselaar wist drie van de vier Panningse strafschoppen te stoppen. Voor MVC’19  schoten Ron van den Kerkhof, Marco Daniëls en Rob Custers raak vanaf de elfmeterstip

De wedstrijd zelf leverde een boeiend kijkspel op. MVC’19 kwam in de eerste minuut op 1-0 dankzij een treffer van Wouter Holthuysen. In de 34e minuut wist  Ilias Amhaouch de gelijkmaker te scoren. Ron van den Kerkhof zorgde in de 43e minuut voor de 2-1 voorsprong van MVC’19. Robin van Osch bracht Panningen in de 63 minuut op 2-2. In de 68e minuut kwam Panningen dankzij Youri van den Hurk zelfs op 3-2. In de 73e minuut pikte Mike Peeters zijn doelpuntje mee, waardoor hij de eindstand op 3-3 bepaalde. Uiteindelijk brachten penalty’s de beslissing. Na Kessel plaatste MVC’19 uit Maasbree zich voor de volgende bekerronde.

De twee inhaalwedstrijden in de 3e klasse  C Blerick- Baarlo en Sparta’18- SC Irene gingen niet door. De velden in Blerick werd afgekeurd, terwijl Sparta’18 – SC Irene werd afgelast wegens coronavirusbesmetting bij enkele spelers van SC Irene. De kans is groot dat komende zondag 21 november de topper tussen SC Irene en koploper MVC’19 in Tegelen niet doorgaat is erg groot. Hou de websites van de clubs in gaten. Kijk op www.mvc19.nl.

Auteur: Math Nellen