Niëns Horeca en MVC’19 gaan samen verder

Het is al eerder aangekondigd binnen MVC’19 maar nu is de samenwerking tussen MVC’19 en hoofdsponsor Niëns Horeca voor de komende 4 jaar definitief vastgelegd in een overeenkomst. Directeur Roy Niëns van Niëns Horeca en voorzitter Wim Timmermans van MVC’19 hebben hun handtekening geplaatst onder het bereikte sponsorakkoord (zie foto). Beide partijen zijn verheugd over de gemaakte afspraken en geven aan dat deze samenwerking meer mogelijkheden biedt dan alleen de sponsoring.

Voor MVC’19 geldt onder andere dat vanaf komend seizoen bijna alle teams spelen in uniform kleding met opdruk van Niens Horeca. Roy Niëns benadrukt vooral de inzet van de vele vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat MVC’19 de voetbalsport toegankelijk houdt voor iedereen en dit met goede faciliteiten. Alle 750 leden van MVC’19 kunnen de voetbalsport bedrijven op het gewenste niveau voor iedereen.

Voor MVC’19 biedt deze samenwerking weer meer mogelijkheden en is het een goede basis om haar doelen te bereiken in de komende seizoenen

Roy Niens (directeur Niens Horeca, links) en Wim Timmermans (voorzitter MVC’19, rechts) plaatsen hun handtekening onder toeziend oog van de sponsorcommissieleden Jac Gubbels (links) en Ed Bartels (rechts)

 

Leave a Reply