Praat-ons-bij-sessie met jeugdspelers

We praten met leiders op en langs het veld, we praten met ouders langs het veld en in kantine, maar eigenlijk praten we te weinig met de jongens en meisjes zelf….de jeugdspelers. Daar gaan we nu verandering in aanbrengen. In het kader van PRAAT-ONS-BIJ-SESSIES is er op woensdag 13 juni een gesprek tussen de jeugd van de JO15 t/m JO19/MO19 (14 jeugdigen) en een afvaardiging jeugdcommissie (Judith Janssen / Paul Cox). O.l.v Judith komen thema’s aan de orde als:

 

  • het sportpark (kantine, kleedlokalen, sportvelden)
  • activiteiten naast het wekelijkse voetbalgebeuren
  • communicatie met de jeugdspelers (social media)
  • MVC’19 algemeen
  • ….

Natuurlijk komt ook het voetbalgebeuren aan de orde en mogen de spelers zelf onderwerpen inbrengen. Er zal een kort verslag worden gemaakt, waarbij ideeën, opmerkingen en voorstellen besproken worden met jeugdcommissie en zo nodig zelfs met hoofdbestuur.

 

De praat-ons-bij-sessies zijn een initiatief van de jeugdcommissie en het uitgangspunt is dat deze in het seizoen 2018/2019 structureel vorm krijgen. Dan niet alleen sessie(s) met jeugdspelers, maar ook met ouders en met leiders/trainers waar juist wordt gekeken naar het randgebeuren (en minder over het voetbal zelf).

 

Natuurlijk met als insteek een nog leuker, sportiever, veiliger MVC’19 waar iedereen graag bij wil horen!

 

Judith Janssen / Paul Cox
jeugdcommissie

Leave a Reply