Verdiende zege MVC’19 tegen Liessel

Zondag 20 maart heeft MVC’19 een magere maar verdiende zege behaald tegen Liessel.

De eerste kansen waren voor Marco Daniëls, maar de keeper van Liessel redt op fraaie wijze. Na 10 minuten opende Clim Moonen na een mooie combinatie met Ron van den Kerkhof geheel terecht de score. Vlak voor rust leek na een 1-2 combinatie tussen Ron van den Kerkhof en Daan Peters de 0-2 op het scorebord te komen, maar Daan had pech bij de afronding. MVC’19 was de betere ploeg maar had meer moeten scoren voor de rust. Defensief stond MVC’19 als een huis.

Na de pauze kreeg Liessel enkele kansen, maar die leverde geen goals op omdat ook dit keer Tim van Renselaar prima stond te keepen. Na 61 minuten kreeg invaller Mike Peeters een dot van een kans, maar hij kwam niet tot scoren. Ook Marco Daniëls kreeg nog 2 kansen maar kwam ook niet tot scoren. De kleine zege kwam gelukkig niet meer in gevaar. MVC’19 blijft in de top meedraaien in de 3e klasse C, zeker nadat bekend werd dat de naaste concurrenten allemaal punten hebben laten liggen.

Zondag 27 maart speelt MVC’19 de lastige uitwedstrijd tegen Sparta’18. MVC’19 moet deze wedstrijd winnen om in het spoor van SC Irene en Baarlo te blijven.