Week van de scheidsrechter

Beste spelers en leiders,

De competitie is weer begonnen, jullie zijn alweer enkele weken actief op het veld. Lekker genieten van het voetbalspelletje bij een mooie club als MVC’19. Uiteraard gaan jullie voor de winst maar een gelijkspel kan ook een keer en een keer verliezen hoort er soms ook bij.

Bij iedere wedstrijd is natuurlijk wel een scheidsrechter nodig. Over het algemeen zijn dit verenigingsmensen die er plezier in hebben om actief te zijn voor MVC’19.  Zij maken daar hun kostbare vrije tijd voor vrij. Winst of verlies is voor hun niet belangrijk. Hun doel is een sportieve en eerlijke wedstrijd die met respect voor elkaar wordt gepeeld.

Deze week is het de week van de scheidsrechter. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk  voetballers en voetballiefhebbers de (assistent)scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Het bedanken van de scheidsrechters kan op  veel verschillende manieren. Om deze enthousiaste en onmisbare groep scheidsrechters te bedanken, ontvangen zij van het bestuur deze week een presentje. Een blijk van waardering van het leiden van de wedstrijden binnen MVC19. Ook jij kunt je waardering laten blijken. Het kost je niets. Een hand en een bedankje na de wedstrijd wordt zeer zeker gewaardeerd.

Wij wensen jullie een sportief seizoen 2023/2024

 

Team scheidsrechters MVC’19

 

Leave a Reply